Нови продукти

По-голяма свобода и безопасност при риболов и други водни спортове

С Restube около кръста ви винаги имате плаваемост със себе си за секунди, защото шамандурата се надува само с едно натискане на спусъка

  • за многократна употреба и лесeн за повторно опаковане
  • Удобeн за носене поради вертикално или хоризонтално закрепване
  • Дръжката на спусъка служи и като свирка
  • Съвместим с продукти RESTUBE READY
Купете RESTUBE
Restube  е ръчна надуваема шамандура (75N) за водни спортове, за многократна употреба и лесна за повторно опаковане, удобна за носене поради вертикално или хоризонтално закрепване, вкл. свирка и още функции. Независимо дали на брега, дали нагазили до кръста във водата или на лодката, риболовът изчиства ума ви. Често забравяте обаче, че не е толкова лесно да останете на повърхността с цялото облекло, ако паднете във водата или течението ви повдигне, да не споменаваме варианти, в които от близкия ВЕЦ пуснат водата и вие сте се увлякли по рибата и не внимавате. За съжаление, според проучвания, това се случва удивително често и това може бързо да стане много опасно, за вас самите или ако искате да помогнете на другите. С Restube около кръста ви винаги имате плаваемост със себе си за секунди, защото шамандурата се надува само с едно натискане на спусъка. Можете също така да предадете надутата шамандура Restube на други и да я използвате, за да привлечете вниманието към себе си. Опакован в чантата, Restube е толкова малък и здрав, че дори няма да го забележите. Така че можете да се концентрирате изцяло върху момента.

Как работи RESTUBE

Винаги е с теб

Компактният дизайн на Restube позволява да носите със себе си незабележимо животоспасявашо устройство, без това да пречи да практикувате любимия си воден спорт.

Дръпни спусъка

В случай на спешност, всичко, което трябва да направите, е да издърпате кабела за отваряне и RESTUBE се превръща в спасителна шамандура, която е подходяша за задържане и осигуряване на необходимата плаваемост на възрастен човек

Буят е готов

Джобът се пълни с въздух и извежда човека до повърхността на водата. Благодарение на нея можете да поемете въздух на повърхността на водата, да задържите

Привлечете вниманието

При надуване в екстремна ситуация, RESTUBE се откроява във водата заради цвета си, което би позволило на спасителите да ви видят от разстояние.

Останете пъргави

RESTUBE не е жилетка, а помощно средство за плуване под формата на буй. Този иновативен животоспасяващ уред ви държи на повърхността на водата и можете да направите почивка, когато пожелаете.

Помогни на другите

Благодарение на Restube можете да поемете въздух на повърхността на водата, да задържите или спасите друг любител на водните спортове, претърпял инцидент.

Научете всички подробности

Проектиран и произведен в Германия

Продуктите са проектирани в тясно сътрудничество с университет, много професионални спасители и аутдор спортисти.

  • Днес над 120 000 души ползват Restube 
  • Restube се продава в над 25 страни
Вижте сайта на производителя
Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.