Нов продукт
Restube

Спасителен буй Restube Active Black-Icemint

По-голяма свобода и безопастност при риболов и други водни спортове

Количество
Безплатна доставка 5 т.
15800 лв
Изпрати запитване
Добави в любими

Независимо дали на брега, дали нагазили до кръста във водата или на лодката, риболовът изчиства ума ви. Често забравяте обаче, че не е толкова лесно да останете на повърхността с цялото облекло, ако паднете във водата или течението ви повдигне, да не споменаваме варианти, в които от близкия ВЕЦ пуснат водата и вие сте се увлякли по рибата и не внимавате. За съжаление, според проучвания, това се случва удивително често и това може бързо да стане много опасно, за вас самите или ако искате да помогнете на другите.

С Restube около кръста ви винаги имате плаваемост със себе си за секунди, защото шамандурата се надува само с едно натискане на спусъка. Можете също така да предадете надутата шамандура Restube на други и да я използвате, за да привлечете вниманието към себе си. Опакован в чантата, Restube е толкова малък и здрав, че дори няма да го забележите. Така че можете да се концентрирате изцяло върху момента.

Ръчна надуваема шамандура (75N) за водни спортове, за многократна употреба и лесна за повторно опаковане, удобна за носене поради вертикално или хоризонтално закрепване, вкл. свирка и още функции.

Удобен за носене, правейки активни спортове

Съвместим с продукти RESTUBE READY

Дръжката на спусъка служи и като свирка

Отзиви за продукта

Добави коментар

Свързани продукти