Видео
Нов продукт
Smith Creek

Държач за мухи и монтажи Smith Creek Rig Keeper

Количество
2 т.
6260 лв
Изпрати запитване
Добави в любими

Smith Creek Rig Keeper™ е система, която позволява на риболовците лесно да носят множество предварително подготвени монтажи с мухи на реката. Това е решението за "dropper rig", което риболовците на нимфи търсят от Smith Creek. Компактни и леки, риговете се държат сигурно и са защитени от повреда или загуба чрез патентованите открити ребра.


Побира всички видове дропер ригове - czech, truck and trailer, dry fly and dropper, multiple wets, работи дори със сьомгoви и стилхедови монтажи. Но какъвто и да е стилът, той държи лидери и съоръжения без заплитания и е бърз и лесен за използване. „Носенето на предварителни монтажи означава по-малко време за връзване и повече време с вашите мухи във водата… повече време за риболов.“

Освен че имате място за съхранение на монтажите, които току-що сте сменили, истинско предимство е да можете предварително да направите дроппер ригове предната вечер и да ги подготвите за използване през деня. Да не прекарвате ценно време в измисляне на монтажи, докато ловите риба, означава повече време с вашите мухи във водата.

Можете да го носите, да го поставите в джоб или да го хвърлите в кутията за принадлежности, откритите ребра предпазват мухите, куките и водачите от закачане и повреда, докато EVA тялото с микро прорези ги държи сигурно.


Здраво качество на Smith Creek, изработено по поръчка, UV устойчиво тяло и удароустойчива пластмаса

Патент № 613464 и световни патенти

Спецификации

  • Вид аксесоар
    Пачове

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.