Видео
Нов продукт
Black Diamond

Челник Black Diamond Cosmo 300 Headlamp

С повишена сила на светене от цели 300 лумена, по-лек и компактен водоустойчив корпус и подобрен интерфейс, новият челник Cosmo 300 е готов за всяко предизвикателство - от сутрешна тренировка с колелото до уикенд в планината

Цвят на челник
Количество
2 т.
5900 лв
Изпрати запитване
Добави в любими

С повишена сила на светене от цели 300 лумена, по-лек и компактен водоустойчив корпус и подобрен интерфейс, новият челник Cosmo 300 е готов за всяко предизвикателство - от сутрешна тренировка с колелото до уикенд в планината.

Със сила на светене от 300 лумена в супер компактен, водоустойчив корпус, челникът Cosmo 300 е перфектен за градски приключения и пренощуване сред природата. Новият компактен корпус е по-ергономичен и с подобрен баланс, а усъвършенстваният интерфейс включва втори суич за лесен избор на режим. Подобрената оптична ефективност осигурява по-ярка светлина и по-дълъг живот на батерията, а изцяло водоустойчивата конструкция позволява употреба при неочакван сняг или дъжд.

Сила на светене до 300 лумена при максимален режим

Червена светлина за нощно виждане с възможност за приглушаване или мигащ режим, активира се без нужда от превъртане през всички режими.

Елегантен и компактен дизайн със захранване с три броя AAA батерии включени в комплекта

Настройките на светене включват режими за близко или далечно осветяване, приглушена, мигаща и червена светлина за нощно виждане и заключен режим.

Многофасетна оптична леща.

IPX8: Водоустойчив при потапяне на дълбочина до 1.1м за най-много 30 минути (IPX 8). Ако челникът бъде потопен е възможно вода да навлезе в отделението за батерията, при което челникът ще продължи да работи. След потапяне челникът трябва да бъде изсушен напълно.

Дигитално заключване предотвратява инцидентното натискане на бутони докато челникът е прибран в джоб или раница.


Сила на светене : [High] 300 лумена

Тегло с батериите : 83 g

Максимално осветено разстояние: [High] 74 m; [Low] 8 m

Живот на батерията : High 6.5 часа, Low 200 часа

IPX Рейтинг : IPX 8

Батерии : 3 AAA (включени в комплекта)

Отзиви за продукта

Добави коментар