Fly Fishing BG

Кокосова купа flyfishing.bg

Всяка кокосова купа е с уникален размер, шарка и цвят, поради естествените материали, които са използвани за направата й

Количество
1 т.
1980 лв
Изпрати запитване
Добави в любими

Ние се стремим да предлагаме максимално много ЕКО продукти в нашият онлайн магазин. Продукти, които се правят от материали, които не замърсяват природата, а голяма част от световните компании във флай фишинга отдавна са направили своите производства максимално екологично съвместими. Включихме една серия бамбукови и кокосови продукти, които смятаме, че биха допаднали на всеки риболовец с изкуствена муха и шнур и които могат много успешно да се използват при нашите излети, като заместят пластмасата.


Кокосовата купа е с размери:

Диаметър - 15 – 17.5 см

Височина - 6 – 7см

Капацитет - 500 мл


Ще бъдете изненадани колко е лесно да се грижите и използвате вашите кокосови купички. Те са леки, дълготрайни и изключително надеждни за всекидневна употреба! Всяка кокосова купа е с уникален размер, шарка и цвят, поради естествените материали, които са използвани за направата й. Изработени с грижа от черупките на изхвърлени кокосови орехи и полирани изцяло с кокосово масло. Всяка кокосова купа е напълно органична и е фантастичен пример за извличане на максимума от изобилните природни ресурси, с които разполагаме!


Как да поддържате вашата кокосова купа?

Измивайте ръчно и не я накисвайте за дълги периоди от време;

Подсушете я с кърпа и я съхранявайте на сухо място;

Не излагайте кокосовата купа на прекалена топлина;

Не я слагайте в хладилник, микровълнова печка, съдомиялна машина;

За да върнете вашата кокосова купа в първоначалният й блясък, полирайте я с кокосово масло между 10 и 20 ползвания. Вие ще забележите, че намазването й с масло ще я направи по-тъмна и свежа.

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.