Нов продукт
Scientific Anglers

Шнур Scientific Anglers Mastery Expert Distance

Клас WF шнур
Количество
Безплатна доставка 6 т.
21560 лв
или
Изпрати запитване
Добави в любими

В продължение на години шнуровете SA Mastery Series са сред нашите най-популярни и най-добре представящи се мухарски шнурове. Докато някои неща са се променили, едно нещо не се е променило: шнуровете от серията Mastery все още се представят също толкова добре, колкото всякога.


С нашата добавка за гладкост AST, технология Dry-Tip, промяна на цвета в задната част на главата и система за идентификация SA•ID, шнуровете Mastery все още са най-добрите гладки шнуове в своята ценова категория на пазара.


От пуристите със суха муха до гонещите тарпон хрътки, серията Mastery от SA предоставя на всеки риболовец шнуровете, от които се нуждае, за да хване рибата, която жадува.


Не позволявайте на името да ви заблуди. Това е невероятен шнур за пъстърва на муха, маскирано като състезателен шнур. Проектиран с изключително дълга глава и заден конус, Mastery Expert Distance е отличен при вятър, осигурява плавно замятане на разстояние и ви позволява да правите мендинг, който дори не сте мислили, че е възможен. Разбира се, можете да спечелите състезание за кастинг с него, но не е ли по-забавно да ловите риба?


Изключително дългата глава и конусите позволяват плавно замятане на дълги разстояния и отличен контрол на линията на дълги разстояния

Сложният дизайн на главата осигурява силно обръщане на разстояние

Страхотно на вятъра

Сплетена мултифиламентна сърцевина

SA ID – SA MS ED WF X F (X = тегло на линията)

Състезание SA ID – SA MS EDC WF X F (X = тегло на линията)

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.