Нов продукт
Fly Fishing BG

Ginger Body Quill CDC Emerger

Това са мухи, с които спокойно можете да подходите към трофейна пъстърва, събираща имърджъри по повърхността на реката и можете да бъдете сигурен, че няма да пропусне и вашите

Количество
380 лв
Изпрати запитване
Добави в любими

Имърджърът имитира стадият на излюпване на съответното насекомо. Тази муха може да бъде използвана както в тихи и спокойни места, така и в бързеи, както със стандартен ,,dead drift”, така и с леки придърпвания или ветрилообразно изтичане. След хваната риба е достатъчно да го измиете във водата и да го подсушете с амаду, силикагел или домакинска хартия. Вижда се много добре и плува прекрасно благодарение на CDC власинките. Добре е да го смазвате със смазка за CDC преди да го подадете на рибите. Доказано ефективен!


Ние искрено вярваме в тези мухи и че точно те трябва да бъдат във вашата кутия при следващия излет за големи пъстърви. Абсолютно безкомпромисни - вързани са само с изключително качествени материали и на може би най-здравите куки, които се намират на пазара - AHREX. Това са мухи, с които спокойно можете да подходите към трофейна пъстърва, събираща имърджъри по повърхността на реката и можете да бъдете сигурен, че няма да пропусне и вашите.  

Мухите са вързани от Димитър Петров.


Ginger Body Quill CDC Emerger


 

 

Hook - Ahrex FW521 Emerger Barbless size 18

Thread - Hends Twist 0.05 Brown 102

Body - Hends Body Quill 04

Thorax - Wapsi SLF Squirrel Spikey Dubbing Natural Gray 10

Wing - Hends CDC Natural

Hot Spot - Hends Body Quill 41

Отзиви за продукта

Добави коментар