Видео
Нов продукт
Fly Fishing BG

French Partridge May Fly

Тази муха се използва съвсем естествено през месеците Май и Юни, когато има хач на Майски мухи - Ефемера Даника (Ephemera Danica)

Количество
380 лв
Изпрати запитване
Добави в любими

Тази муха се използва съвсем естествено през месеците Май и Юни, когато има хач на Майски мухи - Ефемера Даника (Ephemera Danica) . Майските мухи са може би най-големите представители на разред Еднодневки и представляват "тлъстите" хапки в менюто на пъстървите и липаните, които обикновено не ги пропускат. Мухата работи безотказно на повърхността, много бързо се изсушава във въздуха с един-два фалш каста, може при риболов след известно време плавно носене по водата съвсем леко да я придърпате, за да имитирате опитите на насекомото да се отдели от повърхността. Това е допълнителен тригер, който въздейства на рибите в голяма степен. Мухата може да работи много добре и като мокра близо под повърхността, което може да използвате ако е сезонът на Даниките, сигурни сте, че в тази река има такива или виждате възрастни насекоми, но няма люпене. 

Ние вярваме в тези мухи, те са абсолютно безкомпромисни, вързани са само с изключително качествени материали и на може би най-здравите куки, които се намират на пазара - AHREX. Това са мухи, с които спокойно можете да подходите към трофейна пъстърва, събираща Даники по повърхността на реката и можете да бъдете сигурен, че няма да пропусне и вашите.  

Мухите са вързани от Росен Велев.


French Partridge May Fly


 

 

Hook - Ahrex FW571 Dry Long Barbless size 10

Thread - UTC GSP dyneema 50D White

Tail - Natural Cock Pheasant Tail Fibres

Rib - Silver Wire Hends 0.14

Body - Semperfli Kapok Dubbing Danica

Body - Whiting Pro Grade Cape Golden Olive

Hackle - French Partridge

Отзиви за продукта

Добави коментар