Нов продукт
Fly Fishing BG

Фланелка flyfishing.bg Nymph Brown Trout

Висококачествени фланелки с балканска пъстърва и нимфи

Размер
Количество
1 т.
3900 лв
Изпрати запитване
Добави в любими

Това е втората от цяла серия тематични фланелки с логото на flyfishing.bg, които ще пуснем съвсем скоро. За нас е  традиция да работим само с хора-мухари, които определено са най-добрите във всеки един от техните браншове. Така проектите на тези фланелки са създадени и носят подписа на Георги Коцаков от Благоевград - много добър риболовец с муха и шнур и един от най-добрите "wildlife" фотографи в България, а и съвсем не само у нас. Човек, с безкрайно много опит и познания, който е толкова близък до природата и животните, че най-естественото нещо е пъстървите да му се вдигат на мухите.

 

Фланелките са от много добро качество на италианския производител Payper . Мъжка тениска с къс ръкав и обло деколте. Контрастираща лента за укрепване от рамо до рамо, видима от вътрешната страна на яката. Еластични шевове.

 

Материя: 100 % памук, 150 гр./м²

 

Използвали сме директен печат от фирма Project Studio. Директният печат e един добър избор за печат на памучни материи и материали, като при този вид технология, принтерът впръсква мастило директно в материята, след което се изпича на висока температура и по този начин запечатва изображението по тъканите на текстила . Печатът става дълготраен и високоустойчив на пране, не избелява, не се напуква или отлепва.  

 

Използването на директния печат, в комбинация с много високото качество на материята гарантират и дълготрайното използване на нашите фланелки. А фактът е, че проектът е направен специално за flyfishing.bg определено ги прави и уникални!

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.